Zorganizujemy każdą imprezę

Impreza szyta na miarę

Masz pomysł na oryginalną imprezę? Zorganizujemy każdy
Twój pomysł!

Wykonamy dla Ciebie bufet z drewnianej łodzi, gdzie półmiski będą ustawione w sieci. Przyrządzimy dania na postumentach w kształcie liter, układających się w nazwę
Twojej firmy. Napiszemy menu składające się z wyłącznie zielonych potraw. Zaaranżujemy salę na starożytny grobowiec. Umilimy Twoją imprezę w stylu chińskim, kucharzem smażącym na woku tradycyjne dania. Popierasz zdrowe odżywianie? Zamów od nas bio catering! Wyobraźnia naszych klientów jest nieograniczona. Przyjemnością będzie dla nas zrealizowanie i Twoich pomysłów!

 

PROPOZYCJA MENU NA PRZYJĘCIE WEGETARIAŃSKIE
„CZARODZIEJSKI OGRÓD”

Przystawki zimne

  • Bakłażan w kremie kokosowym
  • Jarzyny z grilla z imbirowym majonezem
  • Grillowane cebulki dymki z zielonymi szparagami
  • Roladki z cukinii faszerowane kozim serem
  • Chipsy z selera i buraków z dipem jogurtowym
  • Crostini z pomidorkami cherry, oliwkami i gorgonzolą
  • Pomidory z mozzarellą, awokado i sosem bazyliowym
  • Frittata z porów, cukinii i sera
  • Korzenna sałatka ziemniaczana
  • Sałatka ogrodowa z groszkiem cukrowym
  • Sałatka z penne z suszonymi pomidorami i serem feta
  • Sałatka ze szpinaku, fasolki szparagowej i gruszek

Bufet gorący

  • Zupa z soczewicy z grzanką rozmarynową
  • Ravioli z dynią i ziołami
  • Placuszki z cukinii z sosem pelati
  • Quiche z porami i serem ricotta
  • Makaron z Pesto i suszonymi pomidorami
  • Placuszki ryżowe z leczo paprykowym
  • Pierożki aromatyczne z sosem curry
  • Naleśniki Suzette z konfiturą wiśniową

Desery

  • Meryngi z truskawkami
  • Tarta ze śliwkami
  • Tartaletka z kremem waniliowym i leśnymi owocami
  • Pieczone jabłka z cynamonem i żurawiną




Pikniki i imprezy plenerowe

Jak długo czekaliśmy na te pierwsze ciepłe dni. Po tej mroźnej zimie wreszcie możemy zacząć planowanie pikników, imprez plenerowych, integracyjnych i garden party.

PROPOZYCJA  MENU


Potrawy z grilla

  • Kiełbaska wieprzowa
  • Kiełbaska biała grillowa z pieczonymi jabłkami
  • Karkówka marynowana w ziołach
  • Żeberka wieprzowe w sosie barbecue
  • Szaszłyk z indyka i bekonu z kolorowymi warzywami
  • Filet z kurczaka na ostro
  • Kaszanka zapiekana na grillu
  • Pierś z kurczaka nadziewana suszonymi pomidorami, bazylią i serem
  • Łosoś z grilla w słodko-kwaśnej marynacie
  • Ziemniaki pieczone podawane z masłem czosnkowym
  • Warzywa grillowane (bakłażan, cukinia, papryka, pieczarki)
  • Grillowany oscypek



Sałatki

  • Surówka Colesław
  • Kolorowa sałata z winegretem
  • Pomidory ze szczypiorkiem i sosem winegret
  • Sałatka bawarska z ziemniakami i chrupiącym bekonem
  • Sałatka Capreze – pomidory z mozzarellą



Dodatki

  • Pieczywo (chleb biały, razowy, bułeczki)
  • Smalec ze skwarkami
  • Ogórki małosolne



Sosy

  • Tatarski
  • Cygański z pomidorami
  • BBQ
  • Diabelski
  • Ogórkowo-jogurtowy
  • Czosnkowy
  • Ketchup, musztarda



Desery

  • Tarta z jabłkami  
  • Tarta ze śliwkami
  • Szarlotka
  • Brownie z orzechami   
  • Babeczki z budyniem i owocami
  • Tace świeżych owoców
     




Studniówki

To już nie jest impreza szkolna, ale bal dla dorosłych ludzi, którymi staliście się w ostatnim roku. Niechaj studniówka będzie udana, a matura zdana na szóstkę!

Propozycja menu na studniówkę:

Przystawki zimne:

(część przystawek wkomponowana w stoły biesiadne, a część serwowana z bufetów)

1. Roladki z łososia wędzonego z musem koperkowo-śmietankowym, podane
na tostach pszennych z sosem miodowo-cytrynowym

2. Pizzetta frittata ( mini pizza) z:

  • Serem i grilowanymi warzywami
  • Serem i pieczoną papryką
  • Serem i salami

3. Bruschetta (grillowana bagietka) z:

  • Łososiem i kaparami
  • Pastrami i ziołami

4. Koreczki Capreze z pomidorów, mozzarelli i bazylii

5. Kanapki dekoracyjne dekorowane świeżymi warzywami i sosami z:

  • Salami
  • Szynką
  • Pieczonymi mięsami
  • Pasztetem i gruszką
  • Serami

6. Wybór roladek naleśnikowych z:

  • Szynką i warzywami
  • Serem i warzywami
  • Szpinakiem
  • Pieczarkami
  • Tuńczykiem  

7. Pieczony schab z owocami

8. Pieczony indyk z owocami

9. Deska mięs pieczonych i wędlin podana z sosami: tatarskim, tzaktzak, islandzkim

10. Jajko na sałatce garnirowane szynką

11. Ptysie z:

  • Pastą jajeczną
  • Pastą tuńczykową
  • Pastą szynkową

 Danie główne serwowane przez kelnerów:

  • Grilowany filet z indyka w ostrej marynacie z  warzywami, podany z kolorowym ryżem i sałatą lodową z sosem winegret

Dania serwowane z bufetów:

  • Beef Strogonow, podany z kopytkami cocktailowymi
  • Egzotyczne curry z ananasem
  • Frykasy z kurczaka w cieście kokosowym
  • Quesadillas -Meksykańskie omlety z tortilli z białym serem i salsą pomidorową (wegetariańskie) lub pierożki kruche

Dodatki gorące do dań w bufecie:

  • Aromatyczny ryż
  • Ziemniaki zapiekane z szałwią
  • Zapiekanka makaronowa
  • Brokuły,
  • Marchewka cocktailowa
  • Kukurydza

Bufet sałatkowy:

  • Sałatka z żółtego sera z czerwoną fasolką
  • Sałatka teksańska ze smażonym bekonem
  • Sałatka tunezyjska z tuńczyka, pomidorów i oliwek
  • Sałatka grecka
  • Sałatka hawajska z ananasem

Napoje:

  • Kawa i herbata
  • Soki owocowe
  • Napoje gazowane coca-coli
  • Woda mineralna

Desery:

  • Fontanna czekoladowa z dodatkami
  • Owoce świeże
  • Tiramisu
  • Panna Cotta pomarańczowa
  • Kruche tartaletki z owocami i budyniem
  • Wybór ciast i ciasteczek




Wesele

Ślub to najważniejszy moment w życiu człowieka. W tym dniu wszystko musi być idealne!

PROPONOWANE  DANIA  NA  PRZYJĘCIE  WESELNE  W  PLENERZE



Zupy podawane do dań głównych:

  • Rosół drobiowy, podany z domowymi kluseczkami
  • Delikatny krem z pieczarek, podany z ziołowymi grzankami
  • Krem z pieczonych pomidorów, podany z makaronem naleśnikowym
  • Krem z zielonego groszku, podany z grzankami
  • Aksamitny krem ze szparagów, podany z ziołowymi grzankami
  • Zupa kurkowo-ziemniaczana z bazylią
  • Francuska zupa cebulowa, podana z grzanką serową
  • Krem z zielonych brokuł, podany z groszkiem ptysiowym
  • Zupa borowikowa, podana z łazankami

Wybór dań głównych:

  • Polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów, z kopytkami koktajlowymi i
    bukietem warzyw  z masełkiem
  • Kaczka pieczona po staropolsku z suszonymi śliwkami w aromatycznych ziołach,
    podana z talarkami opiekanych ziemniaków i buraczkami
  • Eskalopki z indyka pod pierzynką z szałwii, szpinaku i mozzarelli, podane
    z zielonymi kopytkami i brokułami z prażonymi migdałami
  • Fileciki z kurczaka w sosie limonkowo - estragonowym, podane z ryżem jaśminowym i zielonym groszkiem
  • Schab pieczony z morelami, podany z sosem maderowym, kluseczkami koktajlowymi, marchewką koktajlową i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Medaliony wieprzowe ze smażonymi bakłażanami, podane z ziemniakami pieczonymi z rozmarynem i bukietem warzyw z masełkiem czosnkowym
  • Roladki z indyka faszerowane serem ricotta i brokułami, podane z krokietami
    ziemniaczanymi i marchewką koktajlową z sezamem
  • Pieczona szynka w ziołach podana z sosem holenderskim, kulkami z ziemniaków,
    marchewki i cukinii z prażonymi pestkami dyni
  • Pieczony łosoś z bazylią w sosie szpinakowym, podany z ziemniakami puree oraz
    bukietem warzyw z masłem czosnkowym
  • Menu dla dzieci: Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce, ziemniaki opiekane,
    groszek zielony z marchewką koktajlową



Desery podawane do dań głównych:

  • Krem brulee
  • Tiramisu z limonką i leśnymi owocami
  • Mus z białej czekolady z pistacjami
  • Parfait czekoladowe
  • Mus mandarynkowy


Dania gorące:

Pierwsza przystawka gorąca

  • Grillowane fileciki z kurczaka na placuszkach z cukinii, podane na ragout grzybowym z pajkami  z buraków
  • Filet z kurczaka po nicejsku z pomidorami pelati, podany z penne i duszonym szpinakiem w śmietanie
  • Polędwiczki wieprzowe po bostońsku zapiekane z serem gorgonzola, podane z pieczonymi ziemniakami z rozmarynem oraz brokułami
  • Kurczak faszerowany po polsku, podany z talarkami ziemniaczanymi i buraczkami z miodem
  • Grillowany stek z karkówki z musem czosnkowym, podany z pieczonymi ziemniakami i warzywami z rusztu
  • Pieczony dorsz owinięty w szynce parmeńskiej, podany z ziemniakami z wody i puree z zielonego groszku


Druga przystawka gorąca

  • Kurczak w sosie curry z ananasem, podany z ryżem
  • Bogracz węgierski, podany z ciepłą bułeczką
  • Ragout warzywno-drobiowe, podane z ryżem
  • Giuwecz bałkański, podany z ciepłą bułeczką
  • Wołowina w sosie maderowym, podana z ciepłą bułeczką
  • Meat balls w sosie kurkowym, podane z ciepłą bułeczką



Trzecia przystawka gorąca

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem francuskim
  • Żur staropolski z białą kiełbasą
  • Flaczki wołowe po warszawsku, podane z ciepłą bułeczką
  • Bulion z litewskimi kołdunami


Przekąski zimne:

  • Pasztet z dziczyzny z kurkami w maladze
  • Płatki szynki Prosciutto z melonem miodowym
  • Rożki z pieczonego schabu z nadzieniem roquefort
  • Pieczony po angielsku rostbef z sosem cumberland
  • Półmisek mięs pieczonych i pasztetów z marynatami
  • Galantyna z kurczaka z orzechami pistacjowymi
  • Plastry pieczonego indyka z owocami w maladze
  • Roladki z szynki pieczonej z zielonymi szparagami
  • Roladka z kurczaka z suszonymi pomidorami i kaparami
  • Medalion z polędwicy z grillowaną gruszką
  • Pasztet z dzika z kremem porzeczkowo-chrzanowym
  • Glazurowany schab pieczony w ziołach z kremem jajeczno-chrzanowym
  • Roladki naleśnikowe z suszonymi pomidorami i rukolą, z szynką i serem risotta
  • Rulon z szynki parmeńskiej z mozzarellą i sosem Pesto
  • Polędwiczki wieprzowe z marynowanym imbirem
  • Galantyna z kaczki z żurawiną
  • Vitello tonato – pieczona cielęcina z musem tuńczykowym
  • Glazurowane rożki z szynki z ogórkiem, papryką i kukurydzą
  • Roladki z grillowanego bakłażana z kozim serem
  • Wybór jajek faszerowanych pastami: szynkową, pieczarkową, łososiową


Przekąski zimne rybne:

  • Łosoś w lekkiej galarecie z kaparami
  • Roladki z wędzonego łososia z roszponką i kremem limonkowym
  • Różyczki z marynowanego łososia z kolorowym pieprzem w sosie miodowo-musztardowym
  • Mus z wędzonego pstrąga z prażonymi pistacjami
  • Terrina z łososia z czarnym kawiorem
  • Dorsz w sosie greckim
  • Śledzie z jabłkami i cebulką w śmietanie
  • Śledzie po japońsku z jajem i zielonym groszkiem
  • Śledzie w zalewie korzennej
  • Tatar z wędzonego łososia
  • Pikantne kulki krewetkowe
  • Rolada z łososia ze szpinakiem z sosem tatarskim
  • Fileciki z pstrąga w winnej galaretce
  • Tarta z łososiem

Wybór sałatek:

  • Włoska sałatka makaronowa
  • Sałatka wiedeńska z szynką i świeżymi warzywami w sosie śmietanowym
  • Amerykańska sałatka z ananasem i pieczonym kurczakiem w sosie curry
  • Mix sałat z serem pleśniowym, orzechami włoskimi i pomidorkami cherry
    balsamicznym winegretem
  • Sałatka z mozzarellą, pomidorami i świeżą bazylią
  • Sałatka grecka
  • Sałatka nicejska z tuńczykiem z pomidorami i jajem
  • Sałatka meksykańska z kolorowa fasolą
  • Chińska z grillowanym kurczakiem, makaronem sojowym, warzywami i sosem słodko-kwaśnym
  • Sałatka brokułowa w sosie gorgonzola
  • Koktajl z krewetek z awokado na kruchej sałacie z różowym sosem
  • Sałatka parmeńska z kiełkami lucerny, szynką i parmezanem z sosem imbirowym
  • Mix sałat z salami, ementalerem, pomidorkami cherry i sosem jogurtowo-czosnkowym
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym
  • Sałatka z paluszków krabowych z kalafiorem romanesco
  • Sałatka z grillowanego bakłażana, cukinii i papryki
  • Sałatka ziemniaczana z bekonem i kaparami
  • Sałatka ziemniaczano-śledziowa z czerwoną fasolą i ogórkami
  • Sałatka śledziowa z jajkami i sosem majonezowym

    Wybór świeżego pieczywa z masłem


Sosy zimne:

  • Tatarski z grzybkami i ogórkiem kiszonym
  • Tzatziki
  • Sos chrzanowo-śmietanowy
  • Sos diabelski


Cena obejmuje dodatkowo:

  • Powitanie gości lampką wina musującego
  • Chlebek na powitanie Pary Młodej
  • Kawa i herbata podawana w bufecie bez ograniczeń
  • Napoje zimne podawane w bufecie bez ograniczeń
  • Patery ciast podawane w bufecie
  • Patery owoców sezonowych podawane w bufecie



Proponowane usługi dodatkowe:

  • Przygotowanie stołu wiejskiego
  • Grill
  • Turecki gyros drobiowy lub wieprzowy z dodatkami
  • Alkohol – wino białe i czerwone oraz wódka
  • Tort weselny – do wyboru różne smaki
  • Dekoracja sali świeżymi kwiatami
  • Bar z obsługą barmańską




Przyjęcia rodzinne

Jak sprawić by domowa uroczystość zapadła naszym gościom w pamięć? Jak urządzić wspaniałe przyjęcie gdy codzienne życie przysparza nam tyle obowiązków? Pomożemy Ci przygotować imprezę marzeń!

Menu na uroczystości rodzinne

Wybór zup do dań głównych:

  • Rosół z kurcząt, podany z domowymi kluseczkami
  • Krem z pieczarek, podany z gorącymi grzankami
  • Krem z pomidorów, podany z domowymi kluseczkami
  • Krem z brokuł, podany z serowymi grzankami
  • Krem ze szparagów, podany z grzanką serową
  • Zupa cebulowa, podana z grzanką serową
  • Zupa grzybowa, podana z domowymi kluseczkami


Wybór dań głównych:

  • Udziec z kurczaka pieczony po cygańsku, podany z opiekanymi w ziołach ziemniakami,
    żółtą fasolką szparagową i marchewką cocktailową z masełkiem ziołowym
  • Polędwiczki wieprzowe, podane z grzybami leśnymi w śmietankowym sosie,
    kluseczkami cocktailowymi i zielonym groszkiem
  • Kaczka pieczona faszerowana po polsku, podana z jabłkami,
    ziemniakami, buraczkami marynoanymi i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Sznycel po wiedeńsku, podany z sadzonym jajem i kapeluszem pieczarki, krokietami
    ziemniaczanymi, marchewką cocktailową i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Kotlet de Volaille, podany z kolorowym ryżem z kukurydzą, marchewką cocktailową i brokułami
  • Staropolski schab pieczony ze śliwkami, podany z sosem śliwkowym, kluseczkami
    ziołowymi, marchewką cocktailową i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Eskalopki z indyka, podane z sosem holenderskim, ziemniakami z prażonymi
    migdałami oraz bukietem warzyw z masełkiem czosnkowym
  • Sakiewka ze schabu, podana po myśliwsku z grzybami,
    paprykowe kluseczki cocktailowe, słodka biała kapusta z masełkiem ziołowym
  • Filet z soli morskiej, podany po baskijsku z warzywami,
    ziemniakami ze świeżym koprem, brokułami z masełkiem czosnkowym


Wybór deserów serwowanych do dań głównych:

  • Panna Cotta z sosem ze świeżych malin
  • Puchar lodowy z bakaliami i sosem czekoladowym
  • Puchar lodowy z owocami
  • Puchar tiramisu z sosem kawowym
  • Deser miętowy z czekoladą


Przystawki gorące:

  • Beef Stroganow podany z gorącą bułeczką
  • Lekka potrawka Fitness z kurczaka z warzywami
  • Kurczak po sajgońsku
  • Wołowina marynowana po burgundzku, podana z gorącą bułeczką
  • Starofrancuska potrawka z szynki z pieczarkami w śmietanowym sosie
  • Bigos staropolski z grzybami na czerwonym winie, podany z gorącą bułeczką
  • Węgierska pikantna zupa gulaszowa, podana z gorącą bułeczką
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym
  • Żurek z białą kiełbasą i jajem
  • Flaczki wołowe podane z gorącą bułeczką


Wybór sałatek:

  • Szwajcarska sałatka z brokułami i papryką
  • Sałatka Capreze z pomidorów, sera mozzarella i świeżej bazylii
  • Sałatka z kurczaka grillowanego, marynowanego w cytrynowym pieprzu,
    podanego ze świeżymi warzywami i lekkim balsamicznym sosem
  • Wykwintna sałatka z serami pleśniowymi, winogronami i gruszką na sałacie lodowej
  • Sałatka z sera żółtego, czerwonej fasolki i ananasa z majonezem
  • Sałatka warszawska z szynką, świeżym ogórkiem i majonezem
  • Sałatka pieczarkowa z jajami
  • Zamkowa z jajek z orzechami ,pomidorami i majonezem
  • Grecka z serem feta, oliwkami i sosem winegrette
  • Tunezyjska z tuńczykiem, pomidorami, sałatą lodową, oliwkami i sosem winegrette
  • Hawajska z szynki, ananasa, żółtego sera z majonezem
  • Sałatka alpejska z kuskusem i świeżumi warzywami
  • Wołowina z selerem marynowanym i kukurydzą z majonezem
  • Wołowina z papryką, kiełkami i olejem sezamowym
  • Chińska z makaronem sojowym i kurczakiem pieczonym z ostrym sosem i warzywami
  • Łowicka śledziowa sałatka z majonezem
  • Cocktail ze śledzi, cebuli, buraków, ziemniaków i śmietany
  • Salsa ze śledziami


Wybór przystawek zimnych:

  • Glazurowany schab pieczony w ziołach, podany po warszawsku z jajem i chrzanem
  • Glazurowany białym winem schab, pieczony w ziołach,
    nadziewany suszonymi morelami lub śliwkami
  • Glazurowany kurczak pieczony po polsku, podany z jajem i marynowanymi buraczkami
  • Tęczowa terina z kurczakiem
  • Terina ze szpinaku z jajem - danie wegetariańskie.
  • Pieczona rolada z indyka z owocami w maladze
  • Befsztyk tatarski z marynatami i cebulką
  • Rolada z indyka z pistacjami, podana z sosem orzechowym i czereśnia cocktailową
  • Pasztet w kruchym cieście, podany z gruszką i żurawiną
  • Glazurowane rożki z szynki, podane z musem ćwikłowym
  • Glazurowane rożki z szynki,
    podane z delikatnym musem śmietankowym w krążku ananasa
  • Jajka garnirowane szynką na sałatce jarzynowej
  • Melon miodowy w plastrach szynki wędzonej
  • Tymbaliki z kurczaka z brokułami i kukurydzą w delikatnej galaretce
  • Piramidki z szynki konserwowej z pieczarkami, ogórkiem, papryką i kukurydzą
    w delikatnej galaretce
  • Galaretka z nóżek wieprzowych
  • Wybór roladek naleśnikowych z szynką, pieczarkami, szpinakiem, jajkiem itd.
  • Półmisek wędlin pasztetów i pieczeni,
    podany ze świeżymi warzywami marynatami i sosami
  • Plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym
  • Rożki z wędzonym pstrągiem i szczypiorkiem
  • Piramidki z łososia z kremem śmietankowo-koperkowym
  • Plastry łososia marynowanego w ziołach,podanego z sosem miodowo musztardowym
  • Łosoś faszerowany, podany z sosem tatarskim
  • Płaty śledzia w oleju z cebulką
  • Płaty śledzia pod pierzynką
  • Śledzie z cebulka, jajem i zielonym groszkiem w majonezie
  • Rolmopsy z cebulką
  • Filet z pstrąga w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Comber z białej ryby i szpinaku w galarecie
  • Terina jogurtowa z łososiem i kawiorem


Wybór świeżego pieczywa z masłem

W cenie podajemy dodatkowo:

  • Napoje gorące podawane w bufecie bez ograniczeń
  • Napoje zimne bez ograniczeń
  • Wybór ciast podawanych w bufecie
  • Wybór owoców sezonowych podawanych w bufecie
  • Dekoracje stołów organtyną gratis


Usługi dodatkowo płatne:

Wybór dań na bufety:

  • Pieczony indyk z pasztetem na postumencie z ciasta dekorowany owocami
  • Prosiak z kaszą na desce
  • Łosoś w cieście francuskim
  • Faszerowany łosoś na postumencie z ryżu
  • Łosoś z majonezem na postumencie z ryżu
  • Szczupak w szuwarach na postumencie z ryżu
  • Karp po żydowsku w płatkach migdałów
  • Polędwica wołowa po angielsku, podawana z sosem cumberland
  • Wiejski stół
  • Grill z obsługą
  • Turecki gyros z indyka lub szynki z dodatkami
  • Alkohol-wino białe i czerwone+ wódka polska
  • Tort śmietankowy z wiśniami i rumem
  • Dekoracja sali sztucznymi kwiatami gratis
  • Dekoracja sali świeżymi kwiatami
  • Obsługa barmańska




Przerwy lunchowe

Zapraszamy do skorzystania z naszych usług w zakresie organizacji cateringów lunchowych na najwyższym poziomie!

PROPOZYCJA  MENU  NA PRZERWĘ LUNCHOWĄ
 
Bufet gorący

  • Krem z suszonych pomidorów z grzanką ziołową
  • Zupa z borowików z kluskami francuskimi
  • Pieczony łosoś z bazylią
  • Sola w śmietanie
  • Kurczak po nicejsku
  • Roladki wieprzowe z polentą
  • Wołowina po burgundzku
  • Indyk po seczuańsku
  • Faszerowany bakłażan
  • Penne Arabiata
  • Ziemniaki opiekane z rozmarynem
  • Jaśminowy ryż
  • Bukiet warzyw parowanych
  • Mix sałat z sosem winegret


Desery

  • Eklerki koktajlowe z bitą śmietaną
  • Mus czekoladowy
  • Krem brulee
  • Babeczki z kremem toffi
  • Sałatka owocowa ze świeżą miętą



Napoje zimne i gorące:

  • Kawa świeżo parzona z ekspresu  
  • Herbata Dilmah z samowara
  • Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana  
  • Soki owocowe
     

Nasze doświadczenie i perfekcyjna dbałość o menu i aranżację stołów doceniają nasi goście.




Konferencje i szkolenia

Oprócz wspaniałego menu i fachowej obsługi kelnerskiej,
możemy również zaoferować Ci naszą elegancką salę.
W galerii znajdziesz dużo zdjęć!

PROPOZYCJA  MENU NA KONFERENCJĘ 

Przerwa kawowa

  • Kawa świeżo parzona z ekspresu
  • Herbata Dilmah z samowara
  • Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana
  • Soki owocowe w dzbankach: sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy
  • Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach
  • Półmiski kanapek dekoracyjnych lub tartinek

Przerwa obiadowa

Przystawki

  • Muszelki makaronowe z sałatką krabową
  • Wybór babeczek koktajlowych:
    • z kurczakiem w kremie pistacjowo-kokosowym
    • z pastą tuńczykową z kaparami
    • z kremowym serkiem i wędzonym łososiem
  • Roladki z wędzonego łososia z roszponką i kremem limonkowym
  • Wybór koreczków: z mozzarellą i pomidorkami cherry,
    z camembertem i winogronami, z  salami i oliwkami
  • Roladki naleśnikowe:
    • z suszonymi pomidorami, mascarpone i rukolą
    • z wędzonym łososiem, szpinakiem i mascarpone
    • z szynką, grillowaną papryką i serkiem śmietankowym
  • Melon miodowy w plastrach szynki parmeńskiej

Bufet sałatkowy

  • Sałatka z grillowanym kurczakiem, pomidorkami cherry,
    sałatą rzymską i sosem balsamicznym
  • Sałatka Caprese z mozzarellą
  • Wykwintna sałatka z serami pleśniowymi,
    winogronami i gruszką na sałacie lodowej
  • Sałatka tunezyjska z tuńczyka, pomidorów i oliwek
  • Bułeczki koktajlowe




Bankiety

Ach jak my uwielbiamy te eleganckie przyjęcia! Przygotowywanie wykwintnych dań i aranżowanie takich imprez to dla nas największa przyjemność!

Zapraszamy do obejrzenia naszej galerii!

PROPOZYCJA  MENU NA  BANKIET

Przystawki zimne

  • Plastry pieczonego indyka z owocami w maladze
  • Medaliony ze schabu z musem śliwkowo-koniakowym
  • Roladki z szynki z zielonymi szparagami
  • Rostbef po angielsku z sosem cumberland
  • Schab ze śliwką glazurowany galaretką z wina Porto
  • Pasztet z dzika z gruszką i żurawiną
  • Langustynki z kremem awokado i czerwonym pieprzem
  • Plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym
  • Roladki z wędzonego łososia z roszponką i kremem limonkowym
  • Różyczki z marynowanego łososia z kolorowym pieprzem i sosem miodowo- musztardowym
  • Łódki z kopru włoskiego z sałatką z cukinii i i papryki
  • Deski serów z orzechami i winogronami
  • Półmiski wędlin i mięs pieczonych z sosami: cumberland, tatarskim, cygańskim,Pico de Gallo
  • Pieczywo, masło smakowe

Bar sałatkowy

  • Sałatka z melonem, chorizo i karczochami
  • Sałatka z kurczakiem, serem roquefort, orzechami włoskimi i rukolą
  • Sałatka marokańska z fasolą
  • Sałatka z szynką parmeńską, suszonymi pomidorami i parmezanem
  • Sałatka Caprese z mozzarellą, pomidorami i świeżą bazylią

Bufet gorący

  • Kaczka w mandarynkach
  • Eskalopki z indyka w sosie holenderskim
  • Polędwiczki wieprzowe faszerowane grzybami na ragout warzywnym
  • Wołowina po flamandzku
  • Sola w sosie limonkowym z kaparami
  • Pasta Arabiata
  • Kluseczki koktajlowe
  • Ziemniaki opiekane w ziołach
  • Kolorowa sałata z sosem winegret
  • Warzywa parowane: marchewka koktajlowa, brokuły, kalafior

                                                      





Uroczyste Gale

Wykwintna kuchnia, piękne kreacje, wszechobecny prestiż. Eleganckie gale wymagają wyjątkowej oprawy!

PROPOZYCJA  MENU NA  GALĘ

Przystawki zimne

  • Mus z jesiotra z czarnym kawiorem
  • Wędzona ziołami pierś z indyka na roszponce
  • Pasztet ze szczupaka faszerowany łososiem
  • Budyń z soli i krabów
  • Rostbef angielski z galaretką maderową
  • Serca karczochów z mascarpone, ziołami i czosnkiem
  • Bruschetta z roladkami serowo-szpinakowymi
  • Sałatka z przegrzebków i rukoli
  • Sałatka ze świeżego szpinaku, włoskiego bekonu z parmezanem
  • Mix sałat z karmelizowaną cebulą i świeżymi figami
  • Polędwiczki z kurczaka z chutneyem z mango

Bufet gorący

  • Sznycelki cielęce z kremem z gorgonzoli
  • Przepiórki pieczone garnirowane szynką Prosciutto
  • Marynowane kotlety z jagnięciny z salsą Verde
  • Kurczak po florencku
  • Stek z tuńczyka z kolendrą i filetowanymi pomidorami
  • Bakłażan faszerowany grzybami shitake zapiekany z tofu
  • Rosti ziemniaczane
  • Ryż z szafranem
  • Fenkuł z prażonymi pestkami dyni
  • Marchewka koktajlowa z kulkami z cukinii

Desery

  • Terrina z mleka kokosowego z orzechowa czekoladą
  • Tiramisu z limonką i leśnymi owocami
  • Mus z białej czekolady z pistacjami
  • Tort hiszpański z daktylami
  • Sałatka z papaji, mango i granatów




Przerwy kawowe

Planujesz kilkugodzinne spotkanie lub szkolenie? My zadbamy
o smaczny poczęstunek
dla Twoich gości!

PROPOZYCJA I

  • Kawa świeżo parzona z ekspresu;
  • Herbata Dilmah z samowara;
  • Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna;
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana;
  • Soki owocowe w dzbankach: sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy;
  • Wybór kruchych ciasteczek.

PROPOZYCJA II

  • Kawa świeżo parzona z ekspresu;
  • Herbata Dilmah z samowara;
  • Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna;
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana;
  • Soki owocowe w dzbankach: sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy;
  • Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach (ciasteczka francuskie, muffiny,
    kruche babeczki z owocami).

PROPOZYCJA III

  • Kawa świeżo parzona z ekspresu;
  • Herbata Dilmah z samowara;
  • Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna;
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana;
  • Soki owocowe w dzbankach: sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy;
  • Półmiski kanapek dekoracyjnych lub tartinek.

PROPOZYCJA IV

  • Kawa świeżo parzona z ekspresu;
  • Herbata Dilmah z samowara;
  • Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, słodzik, cytryna;
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana;
  • Soki owocowe w dzbankach: sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy;
  • Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach;
  • Półmiski kanapek dekoracyjnych lub tartinek.

22 736-27-11 603 503 102
Art'Impression Catering Sp. z o.o.
02-871 Warszawa
ul. Karczunkowska 170
events@ai-cateringwarszawa.pl
Copyright © ai-cateringwarszawa.pl All rights reserved
Wszystkie prawa zastrzeżone.



Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies. Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności.AKCEPTUJĘ, NIE POKAZUJ WIĘCEJCZYM SĄ PLIKI COOKIES?