fbpx
Catering Warszawa
  • +48 (22) 736 27 11
  •  
  • events@ai-cateringwarszawa.pl

Wesela

Art` Impression House to nasza autorska koncepcja domu weselnego zlokalizowana na obrzeżach Warszawy. Dysponujemy elegancką salą bankietową z nowoczesnym barem, zadbanym ogrodem oraz pokojami gościnnymi i parkingiem, a w jej pobliżu znajduje się nasza kuchnia centralna - serce naszej firmy. Organizujemy wesela w różnorodnych formułach - kameralne, duże i w plenerze, także wyjazdowej do wskazanego miejsca.

Organizacja udanego przyjęcia jest sztuką. Dbając o walory smakowe i estetyczne jedzenia, profesjonalną obsługę i niebanalną oprawę dostarczamy gościom wspaniałych wrażeń i wspomnień. Wiemy, że ten kolaż emocji, smaków, barw i urywków zdarzeń zostanie z naszymi gośćmi na lata.

Czy jedzenie może być elementem dekoracyjnym podczas przyjęcia weselnego i wpływać na nastrój gości? Zdecydowanie tak! Zespół Art'Impression Catering specjalizuje się w cateringu premium. Jest dla nas ważne, aby bufety i dania serwowane prezentowały się estetycznie, a nawet artystycznie! Nasi mistrzowie kuchni wiedzą nie tylko jak zestawiać smaki, ale także doskonale bawią się formą i kolorem tworząc efektowne kompozycje.


Realizujemy przyjęcia kompleksowo mając kontrolę nad każdym elementem przygotowań. Nasz doświadczenie gastronomiczne, zgrany zespół, precyzyjne scenariusze postępowania, elastyczność w doborze menu i zaplecze organizacyjne pozwalają przejść narzeczonym przez proces przygotowań efektywnie, ze spokojem i pewnością satysfakcji.



Jest dla nas ważne, aby narzeczeni czuli, że mogą na nas polegać. Od pierwszego spotkania aż do dnia uroczystości nad organizacją wesela czuwa nasza konsultantka, ciepła i bardzo doświadczona w zarządzaniu projektami weselnymi.


505 343 416
22 736-27-12
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


___

Art` Impression House is our original concept of a wedding house located on the outskirts of Warsaw. We have an elegant banquet hall with a modern bar, a well-kept garden, guest rooms, parking space. Our central kitchen, being the heart of our company, is located nearby. We organize weddings in a various scenarious - small, large and outdoor as well as we deliver catring to indicated place.

 

Organizing a successful party is an art. Taking care of the taste and aesthetic value of food, professional service and original setting, we provide our guests with great experiences and memories. We are aware that this collage of emotions, tastes, colors and snippets of moments will stay with our guests for years.

 

Can food be a decorative element during a wedding party and affect the mood of guests? Definitely yes! Our Art'Impression Catering team specializes in premium catering. It is important to us that the buffets and served dishes look aesthetically and even artistically! Our chefs know very well how to combine flavors as well as how to play with form and color to create impressive food compositions.


We organize receptions comprehensively, having control over each element of the preparations. Our gastronomic experience, a well-coordinated team, precise scenarios of procedures, flexibility in the selection of the menu and organizational facilities allow the fiancees to go through the preparation process effectively, with peace and certainty of satisfaction.

 

It is important to us that the bride and groom feel that they can rely on us. From the first meeting until the day of the ceremony, our consultant, warm and very experienced in managing wedding projects, watches over the organization of the wedding.

 

505 343 416
22 736-27-12
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

PROPONOWANE DANIA NA PRZYJĘCIE WESELNE W PLENERZE


Zupy podawane do dań głównych:

  • Rosół drobiowy, podany z domowymi kluseczkami
  • Delikatny krem z pieczarek, podany z ziołowymi grzankami
  • Krem z pieczonych pomidorów, podany z makaronem naleśnikowym
  • Krem z zielonego groszku, podany z grzankami
  • Aksamitny krem ze szparagów, podany z ziołowymi grzankami
  • Zupa kurkowo-ziemniaczana z bazylią
  • Francuska zupa cebulowa, podana z grzanką serową
  • Krem z zielonych brokuł, podany z groszkiem ptysiowym
  • Zupa borowikowa, podana z łazankami


Wybór dań głównych:

  • Polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów, z kopytkami koktajlowymi i
    bukietem warzyw z masełkiem
  • Kaczka pieczona po staropolsku z suszonymi śliwkami w aromatycznych ziołach,
    podana z talarkami opiekanych ziemniaków i buraczkami
  • Eskalopki z indyka pod pierzynką z szałwii, szpinaku i mozzarelli, podane
    z zielonymi kopytkami i brokułami z prażonymi migdałami
  • Fileciki z kurczaka w sosie limonkowo - estragonowym, podane z ryżem jaśminowym i zielonym groszkiem
  • Schab pieczony z morelami, podany z sosem maderowym, kluseczkami koktajlowymi, marchewką koktajlową i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Medaliony wieprzowe ze smażonymi bakłażanami, podane z ziemniakami pieczonymi z rozmarynem i bukietem warzyw z masełkiem czosnkowym
  • Roladki z indyka faszerowane serem ricotta i brokułami, podane z krokietami
    ziemniaczanymi i marchewką koktajlową z sezamem
  • Pieczona szynka w ziołach podana z sosem holenderskim, kulkami z ziemniaków,
    marchewki i cukinii z prażonymi pestkami dyni
  • Pieczony łosoś z bazylią w sosie szpinakowym, podany z ziemniakami puree oraz
    bukietem warzyw z masłem czosnkowym
  • Menu dla dzieci: Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce, ziemniaki opiekane,
    groszek zielony z marchewką koktajlową


Desery podawane do dań głównych:

  • Krem brulee
  • Tiramisu z limonką i leśnymi owocami
  • Mus z białej czekolady z pistacjami
  • Parfait czekoladowe
  • Mus mandarynkowy


Dania gorące:

Pierwsza przystawka gorąca

  • Grillowane fileciki z kurczaka na placuszkach z cukinii, podane na ragout grzybowym z pajkami z buraków
  • Filet z kurczaka po nicejsku z pomidorami pelati, podany z penne i duszonym szpinakiem w śmietanie
  • Polędwiczki wieprzowe po bostońsku zapiekane z serem gorgonzola, podane z pieczonymi ziemniakami z rozmarynem oraz brokułami
  • Kurczak faszerowany po polsku, podany z talarkami ziemniaczanymi i buraczkami z miodem
  • Grillowany stek z karkówki z musem czosnkowym, podany z pieczonymi ziemniakami i warzywami z rusztu
  • Pieczony dorsz owinięty w szynce parmeńskiej, podany z ziemniakami z wody i puree z zielonego groszku


Druga przystawka gorąca

  • Kurczak w sosie curry z ananasem, podany z ryżem
  • Bogracz węgierski, podany z ciepłą bułeczką
  • Ragout warzywno-drobiowe, podane z ryżem
  • Giuwecz bałkański, podany z ciepłą bułeczką
  • Wołowina w sosie maderowym, podana z ciepłą bułeczką
  • Meat balls w sosie kurkowym, podane z ciepłą bułeczką


Trzecia przystawka gorąca

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem francuskim
  • Żur staropolski z białą kiełbasą
  • Flaczki wołowe po warszawsku, podane z ciepłą bułeczką
  • Bulion z litewskimi kołdunami


Przekąski zimne:

  • Pasztet z dziczyzny z kurkami w maladze
  • Płatki szynki Prosciutto z melonem miodowym
  • Rożki z pieczonego schabu z nadzieniem roquefort
  • Pieczony po angielsku rostbef z sosem cumberland
  • Półmisek mięs pieczonych i pasztetów z marynatami
  • Galantyna z kurczaka z orzechami pistacjowymi
  • Plastry pieczonego indyka z owocami w maladze
  • Roladki z szynki pieczonej z zielonymi szparagami
  • Roladka z kurczaka z suszonymi pomidorami i kaparami
  • Medalion z polędwicy z grillowaną gruszką
  • Pasztet z dzika z kremem porzeczkowo-chrzanowym
  • Glazurowany schab pieczony w ziołach z kremem jajeczno-chrzanowym
  • Roladki naleśnikowe z suszonymi pomidorami i rukolą, z szynką i serem risotta
  • Rulon z szynki parmeńskiej z mozzarellą i sosem Pesto
  • Polędwiczki wieprzowe z marynowanym imbirem
  • Galantyna z kaczki z żurawiną
  • Vitello tonato – pieczona cielęcina z musem tuńczykowym
  • Glazurowane rożki z szynki z ogórkiem, papryką i kukurydzą
  • Roladki z grillowanego bakłażana z kozim serem
  • Wybór jajek faszerowanych pastami: szynkową, pieczarkową, łososiową


Przekąski zimne rybne:

  • Łosoś w lekkiej galarecie z kaparami
  • Roladki z wędzonego łososia z roszponką i kremem limonkowym
  • Różyczki z marynowanego łososia z kolorowym pieprzem w sosie miodowo-musztardowym
  • Mus z wędzonego pstrąga z prażonymi pistacjami
  • Terrina z łososia z czarnym kawiorem
  • Dorsz w sosie greckim
  • Śledzie z jabłkami i cebulką w śmietanie
  • Śledzie po japońsku z jajem i zielonym groszkiem
  • Śledzie w zalewie korzennej
  • Tatar z wędzonego łososia
  • Pikantne kulki krewetkowe
  • Rolada z łososia ze szpinakiem z sosem tatarskim
  • Fileciki z pstrąga w winnej galaretce
  • Tarta z łososiem


Wybór sałatek:

  • Włoska sałatka makaronowa
  • Sałatka wiedeńska z szynką i świeżymi warzywami w sosie śmietanowym
  • Amerykańska sałatka z ananasem i pieczonym kurczakiem w sosie curry
  • Mix sałat z serem pleśniowym, orzechami włoskimi i pomidorkami cherry
    balsamicznym winegretem
  • Sałatka z mozzarellą, pomidorami i świeżą bazylią
  • Sałatka grecka
  • Sałatka nicejska z tuńczykiem z pomidorami i jajem
  • Sałatka meksykańska z kolorowa fasolą
  • Chińska z grillowanym kurczakiem, makaronem sojowym, warzywami i sosem słodko-kwaśnym
  • Sałatka brokułowa w sosie gorgonzola
  • Koktajl z krewetek z awokado na kruchej sałacie z różowym sosem
  • Sałatka parmeńska z kiełkami lucerny, szynką i parmezanem z sosem imbirowym
  • Mix sałat z salami, ementalerem, pomidorkami cherry i sosem jogurtowo-czosnkowym
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym
  • Sałatka z paluszków krabowych z kalafiorem romanesco
  • Sałatka z grillowanego bakłażana, cukinii i papryki
  • Sałatka ziemniaczana z bekonem i kaparami
  • Sałatka ziemniaczano-śledziowa z czerwoną fasolą i ogórkami
  • Sałatka śledziowa z jajkami i sosem majonezowym

    Wybór świeżego pieczywa z masłem


Sosy zimne:

  • Tatarski z grzybkami i ogórkiem kiszonym
  • Tzatziki
  • Sos chrzanowo-śmietanowy
  • Sos diabelski


Cena obejmuje dodatkowo:

  • Powitanie gości lampką wina musującego
  • Chlebek na powitanie Pary Młodej
  • Kawa i herbata podawana w bufecie bez ograniczeń
  • Napoje zimne podawane w bufecie bez ograniczeń
  • Patery ciast podawane w bufecie
  • Patery owoców sezonowych podawane w bufecie


Proponowane usługi dodatkowe:

  • Przygotowanie stołu wiejskiego
  • Grill
  • Turecki gyros drobiowy lub wieprzowy z dodatkami
  • Alkohol – wino białe i czerwone oraz wódka
  • Tort weselny – do wyboru różne smaki
  • Dekoracja sali świeżymi kwiatami
  • Bar z obsługą barmańską

Art'Impression Catering Sp. z o.o.

02-871 Warszawa
ul. Karczunkowska 170
woj. mazowieckie

Tel: +48 (22) 736 27 11
Mail: events@aicateringwarszawa.pl

Zamówienia telefoniczne przyjmujemy od
poniedziałku do piątku w godz.: 8:00 - 17:00
Copyright © 2019 AI CATERING. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Kreacja: Agencja DM