fbpx
Catering Warszawa
  • +48 (22) 736 27 11
  •  
  • events@ai-cateringwarszawa.pl

Przyjęcia rodzinne

Zespół Art' Impression Catering specjalizuje się w cateringu premium. Dostarczamy potrawy wprost do domu, aby uświetnić Wasz prywatny jubileusz, kameralne wesele, jak również komunię czy chrzciny. To wygodne i bezpieczne rozwiązanie w czasie ograniczeń związanych z pandemią.

Możemy zapewnić, że nasze bufety i dania serwowane będą prezentowały się estetycznie, a nawet artystycznie! Nasi mistrzowie kuchni doskonale wiedzą nie tylko jak zestawiać smaki, ale także doskonale bawią się formą i kolorem tworząc efektowne kompozycje.
___
Art'Impression Catering team specializes in premium catering. We deliver dishes straight to your home to add splendor to your private anniversary, wedding reception as well as communion or christening day of your child. It is a convenient and safe solution to the constraints associated with the pandemic.

We can assure you that our buffets and served dishes will look aesthetically and even artistically! Our chefs know very well not only how to combine flavors, but also play with form and color, creating effective compositions.

601 620 111, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Menu na uroczystości rodzinne

Wybór zup do dań głównych:

  • Rosół z kurcząt, podany z domowymi kluseczkami
  • Krem z pieczarek, podany z gorącymi grzankami
  • Krem z pomidorów, podany z domowymi kluseczkami
  • Krem z brokuł, podany z serowymi grzankami
  • Krem ze szparagów, podany z grzanką serową
  • Zupa cebulowa, podana z grzanką serową
  • Zupa grzybowa, podana z domowymi kluseczkami


Wybór dań głównych:

  • Udziec z kurczaka pieczony po cygańsku, podany z opiekanymi w ziołach ziemniakami,
    żółtą fasolką szparagową i marchewką cocktailową z masełkiem ziołowym
  • Polędwiczki wieprzowe, podane z grzybami leśnymi w śmietankowym sosie,
    kluseczkami cocktailowymi i zielonym groszkiem
  • Kaczka pieczona faszerowana po polsku, podana z jabłkami,
    ziemniakami, buraczkami marynoanymi i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Sznycel po wiedeńsku, podany z sadzonym jajem i kapeluszem pieczarki, krokietami
    ziemniaczanymi, marchewką cocktailową i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Kotlet de Volaille, podany z kolorowym ryżem z kukurydzą, marchewką cocktailową i brokułami
  • Staropolski schab pieczony ze śliwkami, podany z sosem śliwkowym, kluseczkami
    ziołowymi, marchewką cocktailową i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Eskalopki z indyka, podane z sosem holenderskim, ziemniakami z prażonymi
    migdałami oraz bukietem warzyw z masełkiem czosnkowym
  • Sakiewka ze schabu, podana po myśliwsku z grzybami,
    paprykowe kluseczki cocktailowe, słodka biała kapusta z masełkiem ziołowym
  • Filet z soli morskiej, podany po baskijsku z warzywami,
    ziemniakami ze świeżym koprem, brokułami z masełkiem czosnkowym


Wybór deserów serwowanych do dań głównych:

  • Panna Cotta z sosem ze świeżych malin
  • Puchar lodowy z bakaliami i sosem czekoladowym
  • Puchar lodowy z owocami
  • Puchar tiramisu z sosem kawowym
  • Deser miętowy z czekoladą


Przystawki gorące:

  • Beef Stroganow podany z gorącą bułeczką
  • Lekka potrawka Fitness z kurczaka z warzywami
  • Kurczak po sajgońsku
  • Wołowina marynowana po burgundzku, podana z gorącą bułeczką
  • Starofrancuska potrawka z szynki z pieczarkami w śmietanowym sosie
  • Bigos staropolski z grzybami na czerwonym winie, podany z gorącą bułeczką
  • Węgierska pikantna zupa gulaszowa, podana z gorącą bułeczką
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym
  • Żurek z białą kiełbasą i jajem
  • Flaczki wołowe podane z gorącą bułeczką


Wybór sałatek:

  • Szwajcarska sałatka z brokułami i papryką
  • Sałatka Capreze z pomidorów, sera mozzarella i świeżej bazylii
  • Sałatka z kurczaka grillowanego, marynowanego w cytrynowym pieprzu,
    podanego ze świeżymi warzywami i lekkim balsamicznym sosem
  • Wykwintna sałatka z serami pleśniowymi, winogronami i gruszką na sałacie lodowej
  • Sałatka z sera żółtego, czerwonej fasolki i ananasa z majonezem
  • Sałatka warszawska z szynką, świeżym ogórkiem i majonezem
  • Sałatka pieczarkowa z jajami
  • Zamkowa z jajek z orzechami ,pomidorami i majonezem
  • Grecka z serem feta, oliwkami i sosem winegrette
  • Tunezyjska z tuńczykiem, pomidorami, sałatą lodową, oliwkami i sosem winegrette
  • Hawajska z szynki, ananasa, żółtego sera z majonezem
  • Sałatka alpejska z kuskusem i świeżumi warzywami
  • Wołowina z selerem marynowanym i kukurydzą z majonezem
  • Wołowina z papryką, kiełkami i olejem sezamowym
  • Chińska z makaronem sojowym i kurczakiem pieczonym z ostrym sosem i warzywami
  • Łowicka śledziowa sałatka z majonezem
  • Cocktail ze śledzi, cebuli, buraków, ziemniaków i śmietany
  • Salsa ze śledziami


Wybór przystawek zimnych:

  • Glazurowany schab pieczony w ziołach, podany po warszawsku z jajem i chrzanem
  • Glazurowany białym winem schab, pieczony w ziołach,
    nadziewany suszonymi morelami lub śliwkami
  • Glazurowany kurczak pieczony po polsku, podany z jajem i marynowanymi buraczkami
  • Tęczowa terina z kurczakiem
  • Terina ze szpinaku z jajem - danie wegetariańskie.
  • Pieczona rolada z indyka z owocami w maladze
  • Befsztyk tatarski z marynatami i cebulką
  • Rolada z indyka z pistacjami, podana z sosem orzechowym i czereśnia cocktailową
  • Pasztet w kruchym cieście, podany z gruszką i żurawiną
  • Glazurowane rożki z szynki, podane z musem ćwikłowym
  • Glazurowane rożki z szynki,
    podane z delikatnym musem śmietankowym w krążku ananasa
  • Jajka garnirowane szynką na sałatce jarzynowej
  • Melon miodowy w plastrach szynki wędzonej
  • Tymbaliki z kurczaka z brokułami i kukurydzą w delikatnej galaretce
  • Piramidki z szynki konserwowej z pieczarkami, ogórkiem, papryką i kukurydzą
    w delikatnej galaretce
  • Galaretka z nóżek wieprzowych
  • Wybór roladek naleśnikowych z szynką, pieczarkami, szpinakiem, jajkiem itd.
  • Półmisek wędlin pasztetów i pieczeni,
    podany ze świeżymi warzywami marynatami i sosami
  • Plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym
  • Rożki z wędzonym pstrągiem i szczypiorkiem
  • Piramidki z łososia z kremem śmietankowo-koperkowym
  • Plastry łososia marynowanego w ziołach,podanego z sosem miodowo musztardowym
  • Łosoś faszerowany, podany z sosem tatarskim
  • Płaty śledzia w oleju z cebulką
  • Płaty śledzia pod pierzynką
  • Śledzie z cebulka, jajem i zielonym groszkiem w majonezie
  • Rolmopsy z cebulką
  • Filet z pstrąga w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Comber z białej ryby i szpinaku w galarecie
  • Terina jogurtowa z łososiem i kawiorem


Wybór świeżego pieczywa z masłem

W cenie podajemy dodatkowo:

  • Napoje gorące podawane w bufecie bez ograniczeń
  • Napoje zimne bez ograniczeń
  • Wybór ciast podawanych w bufecie
  • Wybór owoców sezonowych podawanych w bufecie
  • Dekoracje stołów organtyną gratis


Usługi dodatkowo płatne:

Wybór dań na bufety:

  • Pieczony indyk z pasztetem na postumencie z ciasta dekorowany owocami
  • Prosiak z kaszą na desce
  • Łosoś w cieście francuskim
  • Faszerowany łosoś na postumencie z ryżu
  • Łosoś z majonezem na postumencie z ryżu
  • Szczupak w szuwarach na postumencie z ryżu
  • Karp po żydowsku w płatkach migdałów
  • Polędwica wołowa po angielsku, podawana z sosem cumberland
  • Wiejski stół
  • Grill z obsługą
  • Turecki gyros z indyka lub szynki z dodatkami
  • Alkohol-wino białe i czerwone+ wódka polska
  • Tort śmietankowy z wiśniami i rumem
  • Dekoracja sali sztucznymi kwiatami gratis
  • Dekoracja sali świeżymi kwiatami
  • Obsługa barmańska

Art'Impression Catering Sp. z o.o.

02-871 Warszawa
ul. Karczunkowska 170
woj. mazowieckie

Tel: +48 (22) 736 27 11
Mail: events@aicateringwarszawa.pl

Zamówienia telefoniczne przyjmujemy od
poniedziałku do piątku w godz.: 8:00 - 17:00
Copyright © 2019 AI CATERING. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Kreacja: Agencja DM