Art' Impression Catering Sp. z o.o.
  • +48 (22) 736 27 11
  •  
  • events@ai-cateringwarszawa.pl

Przyjęcia rodzinne

Jak sprawić by domowa uroczystość zapadła naszym gościom w pamięć? Jak urządzić wspaniałe przyjęcie gdy codzienne życie przysparza nam tyle obowiązków? Pomożemy Ci przygotować imprezę marzeń!

Menu na uroczystości rodzinne

Wybór zup do dań głównych:

  • Rosół z kurcząt, podany z domowymi kluseczkami
  • Krem z pieczarek, podany z gorącymi grzankami
  • Krem z pomidorów, podany z domowymi kluseczkami
  • Krem z brokuł, podany z serowymi grzankami
  • Krem ze szparagów, podany z grzanką serową
  • Zupa cebulowa, podana z grzanką serową
  • Zupa grzybowa, podana z domowymi kluseczkami


Wybór dań głównych:

  • Udziec z kurczaka pieczony po cygańsku, podany z opiekanymi w ziołach ziemniakami,
    żółtą fasolką szparagową i marchewką cocktailową z masełkiem ziołowym
  • Polędwiczki wieprzowe, podane z grzybami leśnymi w śmietankowym sosie,
    kluseczkami cocktailowymi i zielonym groszkiem
  • Kaczka pieczona faszerowana po polsku, podana z jabłkami,
    ziemniakami, buraczkami marynoanymi i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Sznycel po wiedeńsku, podany z sadzonym jajem i kapeluszem pieczarki, krokietami
    ziemniaczanymi, marchewką cocktailową i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Kotlet de Volaille, podany z kolorowym ryżem z kukurydzą, marchewką cocktailową i brokułami
  • Staropolski schab pieczony ze śliwkami, podany z sosem śliwkowym, kluseczkami
    ziołowymi, marchewką cocktailową i zielonym groszkiem z masełkiem czosnkowym
  • Eskalopki z indyka, podane z sosem holenderskim, ziemniakami z prażonymi
    migdałami oraz bukietem warzyw z masełkiem czosnkowym
  • Sakiewka ze schabu, podana po myśliwsku z grzybami,
    paprykowe kluseczki cocktailowe, słodka biała kapusta z masełkiem ziołowym
  • Filet z soli morskiej, podany po baskijsku z warzywami,
    ziemniakami ze świeżym koprem, brokułami z masełkiem czosnkowym


Wybór deserów serwowanych do dań głównych:

  • Panna Cotta z sosem ze świeżych malin
  • Puchar lodowy z bakaliami i sosem czekoladowym
  • Puchar lodowy z owocami
  • Puchar tiramisu z sosem kawowym
  • Deser miętowy z czekoladą


Przystawki gorące:

  • Beef Stroganow podany z gorącą bułeczką
  • Lekka potrawka Fitness z kurczaka z warzywami
  • Kurczak po sajgońsku
  • Wołowina marynowana po burgundzku, podana z gorącą bułeczką
  • Starofrancuska potrawka z szynki z pieczarkami w śmietanowym sosie
  • Bigos staropolski z grzybami na czerwonym winie, podany z gorącą bułeczką
  • Węgierska pikantna zupa gulaszowa, podana z gorącą bułeczką
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym
  • Żurek z białą kiełbasą i jajem
  • Flaczki wołowe podane z gorącą bułeczką


Wybór sałatek:

  • Szwajcarska sałatka z brokułami i papryką
  • Sałatka Capreze z pomidorów, sera mozzarella i świeżej bazylii
  • Sałatka z kurczaka grillowanego, marynowanego w cytrynowym pieprzu,
    podanego ze świeżymi warzywami i lekkim balsamicznym sosem
  • Wykwintna sałatka z serami pleśniowymi, winogronami i gruszką na sałacie lodowej
  • Sałatka z sera żółtego, czerwonej fasolki i ananasa z majonezem
  • Sałatka warszawska z szynką, świeżym ogórkiem i majonezem
  • Sałatka pieczarkowa z jajami
  • Zamkowa z jajek z orzechami ,pomidorami i majonezem
  • Grecka z serem feta, oliwkami i sosem winegrette
  • Tunezyjska z tuńczykiem, pomidorami, sałatą lodową, oliwkami i sosem winegrette
  • Hawajska z szynki, ananasa, żółtego sera z majonezem
  • Sałatka alpejska z kuskusem i świeżumi warzywami
  • Wołowina z selerem marynowanym i kukurydzą z majonezem
  • Wołowina z papryką, kiełkami i olejem sezamowym
  • Chińska z makaronem sojowym i kurczakiem pieczonym z ostrym sosem i warzywami
  • Łowicka śledziowa sałatka z majonezem
  • Cocktail ze śledzi, cebuli, buraków, ziemniaków i śmietany
  • Salsa ze śledziami


Wybór przystawek zimnych:

  • Glazurowany schab pieczony w ziołach, podany po warszawsku z jajem i chrzanem
  • Glazurowany białym winem schab, pieczony w ziołach,
    nadziewany suszonymi morelami lub śliwkami
  • Glazurowany kurczak pieczony po polsku, podany z jajem i marynowanymi buraczkami
  • Tęczowa terina z kurczakiem
  • Terina ze szpinaku z jajem - danie wegetariańskie.
  • Pieczona rolada z indyka z owocami w maladze
  • Befsztyk tatarski z marynatami i cebulką
  • Rolada z indyka z pistacjami, podana z sosem orzechowym i czereśnia cocktailową
  • Pasztet w kruchym cieście, podany z gruszką i żurawiną
  • Glazurowane rożki z szynki, podane z musem ćwikłowym
  • Glazurowane rożki z szynki,
    podane z delikatnym musem śmietankowym w krążku ananasa
  • Jajka garnirowane szynką na sałatce jarzynowej
  • Melon miodowy w plastrach szynki wędzonej
  • Tymbaliki z kurczaka z brokułami i kukurydzą w delikatnej galaretce
  • Piramidki z szynki konserwowej z pieczarkami, ogórkiem, papryką i kukurydzą
    w delikatnej galaretce
  • Galaretka z nóżek wieprzowych
  • Wybór roladek naleśnikowych z szynką, pieczarkami, szpinakiem, jajkiem itd.
  • Półmisek wędlin pasztetów i pieczeni,
    podany ze świeżymi warzywami marynatami i sosami
  • Plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym
  • Rożki z wędzonym pstrągiem i szczypiorkiem
  • Piramidki z łososia z kremem śmietankowo-koperkowym
  • Plastry łososia marynowanego w ziołach,podanego z sosem miodowo musztardowym
  • Łosoś faszerowany, podany z sosem tatarskim
  • Płaty śledzia w oleju z cebulką
  • Płaty śledzia pod pierzynką
  • Śledzie z cebulka, jajem i zielonym groszkiem w majonezie
  • Rolmopsy z cebulką
  • Filet z pstrąga w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Comber z białej ryby i szpinaku w galarecie
  • Terina jogurtowa z łososiem i kawiorem


Wybór świeżego pieczywa z masłem

W cenie podajemy dodatkowo:

  • Napoje gorące podawane w bufecie bez ograniczeń
  • Napoje zimne bez ograniczeń
  • Wybór ciast podawanych w bufecie
  • Wybór owoców sezonowych podawanych w bufecie
  • Dekoracje stołów organtyną gratis


Usługi dodatkowo płatne:

Wybór dań na bufety:

  • Pieczony indyk z pasztetem na postumencie z ciasta dekorowany owocami
  • Prosiak z kaszą na desce
  • Łosoś w cieście francuskim
  • Faszerowany łosoś na postumencie z ryżu
  • Łosoś z majonezem na postumencie z ryżu
  • Szczupak w szuwarach na postumencie z ryżu
  • Karp po żydowsku w płatkach migdałów
  • Polędwica wołowa po angielsku, podawana z sosem cumberland
  • Wiejski stół
  • Grill z obsługą
  • Turecki gyros z indyka lub szynki z dodatkami
  • Alkohol-wino białe i czerwone+ wódka polska
  • Tort śmietankowy z wiśniami i rumem
  • Dekoracja sali sztucznymi kwiatami gratis
  • Dekoracja sali świeżymi kwiatami
  • Obsługa barmańska

Art'Impression Catering Sp. z o.o.

02-871 Warszawa
ul. Karczunkowska 170
woj. mazowieckie

Tel: +48 (22) 736 27 11
Mail: events@aicateringwarszawa.pl

Zamówienia telefoniczne przyjmujemy od
poniedziałku do piątku w godz.: 8:00 - 17:00
Copyright © 2019 AI CATERING. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Kreacja: Agencja DM