fbpx
Catering Warszawa
  • +48 (22) 736 27 11
  •  
  • events@ai-cateringwarszawa.pl

Catering Walentynkowy

Zbliża się Dzień Zakochanych!

Zapraszamy serdecznie do zamówienia naszych specjalnych zestawów walentynkowych, które pozwolą wam zorganizować w domu romantyczną kolację we dwoje!
Każdy box zawiera inne menu (również wegańskie) - zaspokajające apetyt i rozbudzające zmysły szczyptą afrodyzjaków! 

Zamówienia na zestawy walentynkowe przyjmujemy do 10 lutego 2021 do godziny 14:00
telefonicznie pod numerem 601 620 111 lub mailowo na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

___

The Valentine's Day is coming!

We cordially invite you to order our special Valentine's sets, that will allow you to organize a romantic dinner for two at home!
Each box includes a different menu (also vegan) - satisfying the appetite and awakening the senses with a pinch of aphrodisiacs!

We accept orders for Valentine's Day sets until February 10, 2021, 2:00 PM
by phone: 601 620 111 or by e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Zapoznaj się z menu lub pobierz ofertę ze zdjęciami potraw w .pdf na dole strony

Przejdź do sklepu online>>

Szczypta namiętności
A pinch of passion
Box dla 2 osób | for a couple - 140 PLN>>

Sałata z awokado, krabów i różowych grapefruitów
Krem z selera z pestkami dyni i serowymi grzankami
Pieczone polędwiczki wieprzowe z cynamonem,
gałką muszkatołową, goździkami i sosem maderowym
podane z pieczonymi ziemniakami z dodatkiem lubczyku
Panna cotta z malinowym sosem

Crab and avocado with pink grapefruit salad
Cream of celery with pumpkin seeds and cheese croutons
Roasted pork tenderloin with cinnamon, nutmeg, cloves and Madeira sauce,
served with baked potatoes and lovage
Panna cotta with raspberry sauce

 

Miłosne afrodyzjaki
Love aphrodisiacs
Box dla 2 osób | for a couple - 160 PLN>>

Plastry polędwicy wołowej
marynowanej w imbirze i trawie cytrynowej z korzeniem żeń-szenia
Zupa rybna z owocami morza i warzywnym julienne
Pierś z kaczki z różowym pieprzem i owocami
podana z kuskusem ze złotymi rodzynkami i prażonymi orzechami
Bezowe trifle z musem truskawkowym

Slices of beef tenderloin marinated in ginger and lemongrass with ginseng root
Fish soup with seafood and vegetable julienne
Duck breast with pink pepper and fruits,
served with couscous, golden raisins and roasted nuts
Meringue trifles with strawberry mousse

 

Rozkoszne zapomnienie
Delightful oblivion
Box dla 2 osób | for a couple - 180 PLN>>

Romantyczna figa z szynką Serrano, kozim serem i rucolą
z balsamiczno-miodowym sosem winegret
Krem toskański z karczochem
Pieczony filet z łososia z krewetkami na musie szpinakowym,
podany z ryżem jaśminowym
Mus czekoladowy z nutą chili

Romantic fig with Serrano ham, goat cheese and rocket salad
with balsamic and honey vinaigrette sauce
Tuscan cream with artichoke
Baked salmon fillet with prawns on spinach mousse,
served with jasmine rice
Chocolate mousse with a hint of chili

 

Ogrody miłości
Gardens of love
Box dla 2 osób | for a couple - 160 PLN>>

Krem z selera z pestkami dyni
Zapiekane Portobello z warzywami i aksamitnym sosem z pomidorów i bazylii
Skrzydełka z kalafiora w lekko pikantnej panierce
podane z pieczonymi ziemniakami z dodatkiem lubczyku i sosem Tzatzyki
Czekoladowe muffiny z malinami

Cream of celery with pumpkin seeds
Baked Portobello with vegetables and a velvety tomato and basil sauce
Cauliflower wings in a slightly spicy coating,
served with baked potatoes, lovage and Tzatziki sauce
Chocolate muffins with raspberries

 

Romantyczny zawrót głowy
Romantic dizziness
Box dla 2 osób | for a couple - 170 PLN>>

Krem z selera z pestkami dyni
Zapiekane Portobello z warzywami i aksamitnym sosem z pomidorów i bazylii
Plastry polędwicy wołowej marynowanej w imbirze i trawie cytrynowej z korzeniem żeń-szenia
Skrzydełka z kalafiora w lekko pikantnej panierce podane z pieczonymi ziemniakami
z dodatkiem lubczyku i sosem Tzatzyki
Pierś z kaczki z różowym pieprzem i owocami podana z kuskusem ze
złotymi rodzynkami i prażonymi orzechami
Czekoladowe muffiny z malinami

Cream of celery with pumpkin seeds
Baked Portobello with vegetables and a velvety tomato and basil sauce
Slices of beef tenderloin marinated in ginger and lemongrass with ginseng root
Cauliflower wings in a slightly spicy coating,
with baked potatoes, lovage and Tzatziki sauce
Duck breast with pink pepper and fruit, served with couscous, golden raisins and roasted nuts
Chocolate muffins with raspberries

WALENTYNKI BOX 19 19

 

 

 

Art'Impression Catering Sp. z o.o.

02-871 Warszawa
ul. Karczunkowska 170
woj. mazowieckie

Tel: +48 (22) 736 27 11
Mail: events@aicateringwarszawa.pl

Zamówienia telefoniczne przyjmujemy od
poniedziałku do piątku w godz.: 8:00 - 17:00
Copyright © 2019 AI CATERING. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Kreacja: Agencja DM

Firma jest beneficjentem subwencji finansowej udzielonej przez PFR.